Есть вопросы? Задавайте их здесь, мы вам ответим, и поможем освоиться на Wizard Cat.
вопросы
Сообщений 1 страница 30 из 119
Поделиться12012-04-03 16:55:38
Поделиться22012-04-12 23:06:16
Чисто вопрос по оформлению >_< Понимаете, я начинающий дизайнер. Так вот, я про объявление на шапке. Как его вообще ставить? Просто очень нужно на http://almaz4cats1warriors.liverolka.ru/. И хотелось бы предложить Вам партнерство.
Отредактировано wizard pr (2012-04-12 23:06:38)
Поделиться32012-04-13 06:50:46
И хотелось бы предложить Вам партнерство.
Конечно, предлагайте! Сейчас у нас нет условий по активности, да и возвращать я их не хочу.
Чисто вопрос по оформлению >_< Понимаете, я начинающий дизайнер. Так вот, я про объявление на шапке. Как его вообще ставить? Просто очень нужно на http://almaz4cats1warriors.liverolka.ru/.
Объявление в шапке - это скрипт в html - верх. Вот такой:
<div style="width: 240px; height:258px; position:absolute; margin-top: 120px; margin-left: 510px;">
<FONT color="#848644">
текст текст текст
</FONT>
</td></div>
красный - цвет текста в таблице.
синий - первой выделена ширина таблицы, второй - высота. все в пикселях
зеленый - сначала выделен отступ таблицы сверху, затем - отступ слева.
Удачи!
Поделиться42012-04-14 11:35:07
вы делаете дизайны, таблицы на тематику других форумов? не только кв.
Поделиться52012-04-14 11:50:54
neus
У нас нет общего заказного стола по этому делу, у нас дробление на мастерские. Хозяин каждой мастерской - мастер, он сам устанавливает свои правила в своей мастерской. так что все зависит от мастера. Пока у нас только две мастерские - моя* и Nerl*. Не знаю насчет Nerl, но я соглашусь взять заказ не только на КВ, но и на тематики анимэ и людей (сюда относятся все форумы-ролевые (и не только), главными персонажами которых являются люди), но не беру готику.
Поделиться62012-05-01 19:04:22
Простите что зашла за пиар, но мой перс СоЛомка, не подтверждает пороль((( Измените мне пароль пожалуйста на
Поделиться72012-05-01 19:27:35
wizard pr
Сменила~
В следующий раз, пожалуйста, пароль в скрытый текст - мало ли какие люди могут прочесть Ваше сообщение ; ))
Поделиться82012-05-05 19:46:55
У меня скорее просьба.
Тут такое дело. У меня был форум, где я обучала 'poison, но он закрылся. Я хочу попросить разрешения обучать её на вашем форуме. В любой теме могу. Просто, если можно куда-нибудь нас впихнуть с: Мы там тихонько, спокойно будем обучаться. И нам удонее, и вам сообщений наберём)
Поделиться92012-05-05 20:16:33
У меня скорее просьба.
Тут такое дело. У меня был форум, где я обучала 'poison, но он закрылся. Я хочу попросить разрешения обучать её на вашем форуме. В любой теме могу. Просто, если можно куда-нибудь нас впихнуть с: Мы там тихонько, спокойно будем обучаться. И нам удонее, и вам сообщений наберём)
Вы можете создать свою тему принятия в подфоруме "Обучение", а так же постучаться в лс администратору грасс, которая создать вам Ваш раздел. Вы можете принимать на обучение кого захотите, после принятия следует создать тему для ученика и обучать его там.
Удачи!
Если есть \ будут еще вопросы по обучению, Вы всегда можете спросить.
Поделиться102012-05-07 22:07:34
рыжая грация;
Вы плохо меня поняли. Я не желаю никого обучать, уж простите, ибо на других форумах много учеников, но я хочу взять только 'poison. Поэтому спрашиваю, можно ли создать раздел без темы или вообще создать тему где-нибудь в другом разделе, а то как-то целый раздел для одной темы - не очень красиво.
Всё уже, я разобралась)
Отредактировано голос из-под земли (2012-05-07 22:11:30)
Поделиться112012-05-08 14:22:56
Здравствуйте. Возник вопрос : вы делаете стили только для mybb и партнёров?
Поделиться122012-05-09 09:54:13
123
Здравствуйте, спасибо, что заглянули!
Нет, мы можем делать дизайны и для других движков: для narod, ucoz и blogspot.
Поделиться132012-05-13 10:47:30
Есть ли у вас заказ стилей?
Если есть - на каких условиях он осуществляется (т. е. сколько человек должно быть на форуме, активность и т. д.)
Поделиться142012-05-13 13:01:12
Colorful
Заказы стилей у нас можно сделать только в мастерских. А в каждой мастерской хозяин сам устанавливает правила.
Поделиться152012-05-13 13:20:17
Извините а я могу занять должность ученицы целителя?
Племя значения не имеет!
Поделиться162012-05-13 13:31:02
^.^
Вы наверно не так поняли... У нас не ролевая, а поддержка)
Поделиться172012-05-13 13:31:20
У нас не ролевая игра, а поддержка.
Поделиться182012-05-19 18:15:58
Это опять я же СоЛомка. Я забыла свой пароль, а на майл он не отправляется((
поставьте мне
Надеюсь я его не забуду
Поделиться192012-05-19 22:17:18
wizard pr
Пароль поставлен.
Поделиться202012-06-01 12:34:16
Помогите пожалуйста.
Я хотела спросить а теги в форме ответа(кнопочки над окном сообщения) это отдельный код или нет? А то у меня на форуме все пропали кроме спойлера. А копировать постоянно с других форумов не удобно.
Поделиться212012-06-01 13:28:43
Помогите пожалуйста.
Я хотела спросить а теги в форме ответа(кнопочки над окном сообщения) это отдельный код или нет? А то у меня на форуме все пропали кроме спойлера. А копировать постоянно с других форумов не удобно.
Я не очень поняла, о чем вы спрашиваете. Эти теги - встроенные в форум элементы, поэтому пропасть они никуда не могут. Возможно, какой-либо скрипт, который вы вставили на свой форум мог оказаться неправильным (тот же спойлер, скорее всего, если вы его скриптом отдельно вставляли), что и привело к исчезновению этих кнопок. Поэтому, внимательно просмотрите все скрипты, находящиеся на форуме. Помочь найти и исправить ошибки в скриптах могут здесь* (я лично в скриптах не сильна, на уровне любителя).
И следите - возможно, у вас низкая скорость интернета, поэтому теги могут долго грузится.
А вообще - это тема помощи по нашему форуму, поэтому будьте внимательнее))) А для вопросов по скриптам у нас есть отдельная тема (ссылку выше указывала).
Поделиться222012-06-07 12:21:53
а почему вам срочно нужен администратор?
Поделиться232012-06-07 12:36:29
пщ
Сейчас работоспособна только я, да и то болею. Вообще на форуме имеется только два администратора: я и grass, но соадминка сдает экзамены, а на форуме много дел. Мне не хватает свежих лап и идей ; )
Поделиться242012-06-08 12:19:53
В объявлении, в "Друзьях форума" осталось местечко?)
Поделиться252012-06-08 12:58:45
Colorful
для хороших форумов место найдется всегда х)
к тому же грядет смена дизайна с другой структурой.
Поделиться262012-06-12 10:03:18
к тому же грядет смена дизайна с другой структурой.
Хех)
У меня есть опыт работы с дизайнами, если что - с радостью помогу такому форуму
Поделиться272012-06-12 11:02:13
Colorful
Спасибо за поддержку :3
Поделиться282012-06-13 22:56:12
Я забыла пароль ТТ на 1111
Поделиться292012-06-14 11:45:17
Лэра, сменено.
Поделиться302022-04-09 15:25:25
НКЦПФР попереджає інвесторів про ризики втрати грошей в “Центрі біржових технологій” та «ISRAEL INVESTMENTS LTD»
25.04.2019
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку попереджає інвесторів про ризики втрати грошей в “Центрі біржових технологій” та «ISRAEL INVESTMENTS LTD».
Ці “проекти” не отримували від Комісії жодних ліцензій, необхідних для здійснення інвестиційної діяльності чи надання послуг з цінними паперами та іншими фінансовими інструментами на території України. Також Комісія не надавала необхідних дозволів на розміщення реклами, яку обидва проекти активно замовляють.
Комісія вбачає в діяльності, види якої вказані на сайтах проектів «ISRAEL INVESTMENTS LTD» та «Центр Біржових Технологій», ознаки можливого зловживання на ринку фінансових послуг.
НКЦПФР, в межах компетенції, здійснила всі необхідні дії, зокрема, зверталась (безуспішно) із запитами до осіб, які розміщують рекламні матеріали, порушила (успішно) справи про правопорушення за безліцензійну діяльність на фондовому ринку.
Крім того, повідомила правоохоронні органи та Службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Центр Біржових Технологій
Під час здійснення регулярного нагляду за галузевою рекламною активністю аналітики Комісії виявили сторінку “компанії” «Центр Біржових Технологій», на якій громадянам пропонують послуги портфельного інвестування, а саме інвестування у портфель «Клервант», який сформований з акцій найбільших світових компаній і недооцінених активів.
Далі наводимо цитати з відповідної сторінки компанії «Центр Біржових Технологій», які можуть мати ознаки реклами та надання послуг на фондовому ринку, які здійснюються без відповідного дозволу Комісії:
«Повний пакет послуг, що надається Центром Біржових Технологій — надійний фундамент, на якому будується і буде розвиватися ваш бізнес: навчання, програмне забезпечення, торгова система, аналітична і технічна підтримка на всіх етапах, від відкриття рахунку до рішення призупинити або закрити торгівлю»;
«Клеревант» сформований фахівцями компанії ЦБТ — визнаними лідерами по портфельному інвестуванню в Україні. Важливо знати: на момент роботи портфеля ваші гроші знаходяться на рахунку європейського банку. Вони застраховані фондом гарантованого страхування і інвесторським компенсаційним фондом Європи»;
«Унікальність «Клеревант» полягає в надійності і інноваціях. Даний інвестиційний портфель поєднав в собі високу прибутковість акцій найбільших світових компаній і недооцінені активи. Можливість заробити від $ 5 000 до $ 50 000 за декілька місяців. Вигода: максимальний дохід завдяки унікальній стратегії оцінки акцій та інших активів»;
«Центр Біржових Технологій — безумовний лідер за кількістю ВІП-клієнтів серед всіх українських компаній, які працюють на фінансових ринках».
Також аналітики Комісії виявили багато зовнішньої реклами проекту в м. Києві, роликів на радіо, банерів та реклами на багатьох інформаційних ресурсах у мережі інтернет. Як сказано на сайті проекту, “Центр Біржових Технологій” має розгалуджену мережу філій та представництв у багатьох містах України”.
З відкритих джерел Комісія також встановила, що послуги для забезпечення діяльності домену надаються компанією «OVH Hosting Oy», яка зареєстрована в Фінляндії, та використовує віртуальні приватні хмарні сервери (VPS), які забезпечують анонімність власників доменів.
На офіційний запит Комісії про надання інформації від ЦБТ відповідь так і не надійшла.
ISRAEL INVESTMENTS LTD
Сайт проекту «ISRAEL INVESTMENTS LTD» пропонує громадянам послуги портфельного інвестування та п’ять різних варіантів інвестиційних пакетів за ціною від $ 500 до $ 50 000, які “сформовані з дорогоцінних металів, нафти, цінних паперів, криптовалют та стартапів”. Також на сторінці компанії зазначені такі послуги, як управління інвестиційними портфелями, інвестування у різні види накопичувальних фондів та у біржові індексні облігації, надання інформаційно-аналітичних та брокерських послуг
Далі наводимо цитати з відповідної сторінки компанії «ISRAEL INVESTMENTS LTD», які можуть мати ознаки реклами та надання послуг на фондовому ринку, які здійснюються без відповідного дозволу Комісії:
«Професіонали нашої компанії також можуть створити індивідуальний інвестиційний портфель, з урахуванням Ваших побажань. Він буде доповнений фінансовими інструментами, які допоможуть швидше досягти поставлених цілей. Щоб гроші почали працювати на Вас, покладайтеся на професіоналів!»;
«ІП надає стабільний щомісячний пасивний дохід. Придбати портфель дуже просто: вибираєте пакет, тиснете «інвестувати, заповнюєте просту форму зворотного зв’язку. Все, дуже просто, далі з Вами зв’яжеться наш фахівець. Він надасть повну консультацію і обговорить всі деталі обраного портфеля»;
«Інвестиційний портфель це – різні активи, об’єднані для досягнення певних фінансових цілей. ІП може складатися з золота, нерухомості, цінних паперів, опціонів. Israel Investments пропонує готові інвестиційні пакети, які будуть приносити прибуток незалежно від політичної чи ринкової ситуації. Портфелі доступні для громадян будь-яких країн».
Рекламу «ISRAEL INVESTMENTS LTD» аналітики виявили на багатьох популярних інформаційних ресурсах у мережі інтернет, у соціальних мережах. Відповідно до інформації з сайту, «ISRAEL INVESTMENTS LTD» має представництва в Ізраїлі, Англії, Італії, Швейцарії, та Україні.
Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, офіційне представництво «ISRAEL INVESTMENTS LTD» в Україні зареєстровано як юридична особа – ПП “ІФЛК “ІЗРАЇЛЬ ІНВЕСТМЕНС” (код за ЄДРПОУ 42620622).
Послуги забезпечення діяльності домену надаються компанією «101domain», яка зареєстрована в США, і також надає своїм клієнтам можливість приховати інформацію про них у загальнодоступних Інтернет джерелах.
На офіційний запит Комісії про надання інформації від проекту відповідь так і не надійшла.
Комісія констатує в обох випадках всі ознаки можливого зловживання на ринку фінансових послуг, що несе загрозу введення в оману громадян та втрати ними значних коштів. НКЦПФР вживає всіх законних заходів щоб мінімізувати потенційно протиправну діяльність та попереджає інвесторів про ризики втрати грошей.